ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι επιτυχημένες συνεργασίες δημιουργούν προστιθέμενη αξία και βελτιώνουν τη λειτουργία κάθε επιχείρησης. Συνεργαστείτε μαζί μας και αποκτήστε νέα δυναμική :

Μπακιρτζής Χρήστος

Client Services Director

T: +30 2310 531 654
E: chris@neotech.gr

Για τις αγορές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτυρονικής παραγγελίας υποστηρίζονται δύο τρόποι πληρωμής.

* 1ος Αντικαταβολή. Τα προϊόντα έρχονται μέσω κάποιας εταιρείας μεταφοράς ή τα ΕΛΤΑ και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

2ος Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρίας

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες ένταξης νέου τρόπου πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Τρόποι αποστολής των παραγγελιών σας.

Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το παραλήπτη

1ος ΕΛΤΑ

2ος Ιδιωτικής Εταιρίας Ταχυμεταφορών ( Courier )

3ος Με Ιδιωτική Εταιρία Οδικών Μεταφορών

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να μας υποδείξετε κάποιον συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς από τους προ αναφερόμενους και κάποια συγκεκριμένη εταιρία που θα αναλάβει την αποστολή της παραγγελίας σας, η εταιρίας μας είναι υποχρεωμένη να αναλάβει την ευθύνη να επιλέξει για εσάς τον πιο ασφαλή και συνάμα οικονομικό τρόπο ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πιο ασφαλή.

Μεταβολή - Ακύρωση Παραγγελιών

Η ακύρωση των παραγγελιών σας γίνεται δεκτή εφόσον τα προϊόντα που ζητήσατε βρίσκονται ακόμη στην Έδρα της neoTECH. Συνήθως αυτός ο χρόνος είναι 24ώρες από την αποστολή της παραγγελίας σας.