Σχετικά Links

www.hp.com

www.avaya.com

Η Avaya παρέχει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα με την σχεδίαση, την ανάπτυξη και την διαχείριση των τηλεπικοινωνιακών τους υποδομών. Τις λύσεις της Avaya εμπιστεύονται περισσότερες από ένα εκατομμύριο επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε αυτές περιλαμβάνεται το 90% των επιχειρήσεων που εντάσσονται στον κατάλογο FORTUNE 500, οι οποίες βασίζονται στις λύσεις και της υπηρεσίες της Avaya να επιτύχουν άριστα επιχειρηματικά αποτελέσματα, να βελτιώσουν την παραγωγικότητα τους και να κερδίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

avaya neoTECH

 

Η Avaya είναι παγκόσμιος #1 προμηθευτής IP Telephony που είναι η μεγαλύτερη καινοτομία στις τηλεπικοινωνίες από την εισαγωγή και χρήση των πρώτων τηλεφωνικών κέντρων (χειροκίνητη μεταγωγή κυκλωμάτων).  Οι επιχειρήσεις μετατρέπουν τις τηλεπικοινωνίες τους σε IP Telephony, επιτρέποντας στις  τηλεφωνικές κλήσεις να μεταφέρονται μέσω ενός δικτύου δεδομένων. Η επανάσταση αυτή λέγεται IP Telephony και μερικές φορές αναφέρεται και ως Voice over Internet Protocol (VoIP). .

Λύσεις φωνής και δεδομένων που παρέχουν ευελιξία, επιχειρηματική υπεροχή και επιχειρησιακή αριστεία .

Η IP Telephony υιοθετεί την τεχνολογία VoIP στον πυρήνα της και ταυτόχρονα επεκτείνεται με την ενσωμάτωση αυτού στις εταιρικές εφαρμογές στο δίκτυο. Επίσης έχει περισσότερες δυνατότητες από τα παραδοσιακά δίκτυα φωνής, ιδιαίτερα στους τομείς της κινητικότητας, της παραγωγικότητας, και της ευκολίας διαχείρισης δικτύων. Η IP Telephony μειώνει το κόστος της επικοινωνίας με την δυνατότητα της τηλεδιάσκεψης, του χαμηλότερου κόστους των υπεραστικών κλήσεων και την ενσωμάτωση φωνής- δεδομένων.

 

Με εστίαση σε επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους η Avaya είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις σε συστήματα IP τηλεφωνίας, λογισμικό και εργαλεία τηλεπικοινωνιών και ολοκληρωμένες επιχειρηματικές υπηρεσίες. Ξεχωριστή για τις διεθνούς επιπέδου λύσεις της η Avaya βοηθά τις επιχειρήσεις να εισέλθουν δυναμικά και με πολλά επιχειρηματικά οφέλη στον κόσμο της σύγκλισης Φωνής και Δεδομένων με εφαρμογές και λογισμικό που αναδεικνύουν την αξία των επενδύσεων τους σε εξοπλισμό, νέο και παλαιότερο, βελτιστοποιώντας την επιχειρησιακή απόδοση των συστημάτων τους.

avaya neoTECH